Tarieven

De Tussen Tijdse Toetsen en examens zijn inclusief minimaal 30 minuten les (voorbereiding) voor de Toets of het examen uit.
Het is mogelijk om meerdere rijlessen tegelijk te kopen dat is makkelijker zo kun je even vooruit dit wordt meestal gedaan met bijvoorbeeld 5 of 10 of 15 lessen of meer wat je wilt maar het is niet verplicht.
Het zijn dus geen pakketten die je aanschaft.

De voordelen zijn:

– Je hoeft niet in een keer een groot bedrag te betalen je zit dus nergens aan vast.

– De Tussen Tijdse Toets of het praktijkexamen betaal je pas op het moment dat je er klaar voor bent en dat we daadwerkelijk bij het CBR een Toets of het praktijkexamen hebben gereserveerd.

– Op deze manier heb je het exacte aantal rijlessen die je nodig hebt om klaar te zijn voor je praktijkexamen dus niet teveel of te weinig rijlessen ten aanzien van een pakket.

– Geen druk tijdens de opleiding omdat je vast zit aan een aantal lessen.

Tussen Tijdse Toets (TTT)

Een Tussen Tijdse Toets is niet verplicht maar wij vinden het zeer raadzaam om het wel te doen vooral ook omdat het CBR dit aanraad.

Dit is een proefexamen met een echte examinator van het CBR, waarbij ik als instructeur achterin zit.

Na afloop vertelt de examinator wat goed of minder goed ging zodat wij de laatste lessen voor het examen daar nog aan kunnen werken.

Als de bijzondere verrichtingen goed gaan, dan wordt je daarvan vrijgesteld tijdens het echte examen.

Deze tussentijdse toets biedt dus veel voordelen. Je weet hoe het er aan toe gaat op het echte examen en je weet waar nog wat extra aandacht aan besteed kan worden.

En je kunt natuurlijk vrijstelling van bijzondere verrichtingen verdienen.

Een Tussen Tijdse Toets is inclusief minimaal 30 minuten les (voorbereiding) voor de Tussen Tijdse Toets uit.

Tarieven

Rijles (60 min): € 65,-

Praktijkexamen CBR: € 268,-

Faalangst praktijkexamen CBR: € 322,-

Tussen Tijdse Toets (TTT) CBR: € 236,-

Theorie leren compleet € 59,-

"Op weg naar jouw succes!"

Les Aanvragen

Heb je interesse in een eerste les? Op deze manier kun je ervaren of ik de juiste rij instructeur voor je ben. Vraag geheel vrijblijvend een eerste les aan. Ik help je graag op weg.

Neem Contact Op

Heb je een vraag over het nemen van autorijlessen? Neem dan contact met mij op via 06 - 12 95 42 14 of verstuur een bericht via het contactformulier. Ik help je graag verder!